RUMIANA KRÓLOWA JESIENI, CZYLI WYŚMIENITA GOLONKA W CZTERECH ODSŁONACH

RUMIANA KRÓLOWA JESIENI, CZYLI WYŚMIENITA GOLONKA W CZTERECH ODSŁONACH

W naszych restauracjach jesień reprezentuje smakowicie soczysta i rumiana golonka. Będziemy serwować to staropolskie danie już od 1 października, aż do końca listopada!

Królowa pokaże się w czterech odsłonach:

- Pieczona golonka marynowana w paście pomidorowej na zielonym puree z babciną marchewką z groszkiem i sosem paprykowym,

- Rumiana golonka Wojaka Szwejka z miodem i piwem z fondantem ziemniaczanym i sosem pepe verde,

- Rumiana golonka faszerowana wiejską kiełbasą na puree chrzanowo - ziemniaczanym z bekonem okraszona sosem musztardowym,

- Tradycyjna golonka na kapuście zasmażanej z grzybami i pieczonymi ziemniakami i sosem szadonowym.

 

 

Zapraszamy!

powrót