PALETA SMAKÓW I AROMATÓW UKRYTA W WYŚMIENITYCH PIEROGACH

PALETA SMAKÓW I AROMATÓW UKRYTA W WYŚMIENITYCH PIEROGACH

Wrzesień miesiącem pierogów w sieci restauracji Oberża!

Wszystkich ceniących nowoczesną polską kuchnię zapraszamy na znakomite pierogi w różnych odsłonach! 

Rozmaite nadzienia oraz ciasta, z wyśmienitą okrasą zachwycą nie jednego smakosza tego dania!

 


 

W menu znajdziecie:

- Pierogi z gęsiną sous-vide w karmelizowanych na miodzie wiśniach.

- Szpinakowe pierogi z łososiem z kurkami i boczniakami na glazurze z błękitnego sera.

- Pierogi z pieczoną dziczyzną i kaszą gryczaną na duszonych w śmietanie boczniakach.

- Sakiewki z mięsem i kapustą podane w barszczu czerwonym z ukwaszonych buraków.

 

 

powrót